Naisten SM-sarjan osaturnaus Vantaalla

09.12.2023

Loistavan ja nousujohteisen Suomen Cup -turnauksen pelanneet KSI:n naiset matkasivat SM-liigan avausturnaukseen eksoottiseen Korsoon. Lauantain iltapäiväpuhteena kaksi ottelua ja tavoitteena jatkaa siitä mihin Cupissa jäätiin.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui TSI Tampereelta ja sama kuukauden takainen nuottikirja näytti tarttuneen Otsolasta matkaan. KSI pelasi tasaisen varmasti läpi pelin vailla suurempia notkahduksia, eikä jättänyt tamperelaisille yllätyksen mahdollisuutta. Voittokolumniin puhdas 0-3 -kirjaus (18-25, 14-25, 13-25) ja SM-sarja saatu hienosti käyntiin!

KSI Ladies lauantaina Korsossa: Karo, Miitsu, Satu, Maisa, Lellu ja Kielo (Kipa puuttuu kuvasta)

Seuraavassa ottelussa lähdettiin hakemaan revanssia niukan finaalitappion Cupissa KSI:n leideille tuottaneesta ReRasta. Tällä kertaa kahvion eväät eivät olleet ihan yhtä tukevat kuin kuukausi takaperin, ja vastustaja tuntui olevan alusta asti askeleen edellä. Ensimmäinen erä väännettiin tasaisesti, mutta kotijoukkue oli lopussa parempi lukemin 25-22. Toisesta erästä ei jäänyt jälkipolville juteltavaa, se notkahti ReRan puolelle ylivoimaisesti 25-8.

Kolmas erä oli ensimmäisen tapaan tasainen vääntö. Pisteissä edettiin tasatahtiin lähestulkoon läpi erän. Vastustajan taso oli tällä kertaa Korsossa sen verran parempi, että KSI:lle jäi toisesta pelistä kotiinvietäväksi 3-0 tappio (25-22, 25-8, 25-22).

Lady Domina ja Maikki Marjamäki torjuntahommissa

KSI:n tehokkain ruoska löytyi jälleen Lady Dominalta (Satu Kuusikunnas), joka jakoi turnauksen toisen sijan pistetaulukossa 25 pisteellään. Maisa Jarvanne säesti joukkueen 2. tehokkaimpana 19 pistenoteerauksella.

Seuraavan kerran KSI naisten SM-kiertue kurvaa 13.1.2024 Jyväskylään, missä vastaan asettuvat Palokan Pyry ja TSI.